PT852,Binjai

 

Lot : PT852
Mukim : Binjai
Daerah : Banggu
Negeri : Kelantan
Luas rumah : 1638kps
Luas Tanah : 573mp/6167.92kp
Harga : RM 260,000
Status : Telah dijual
Rujukan : Tetuan Redzuan Mazihan & Co
Peguambela & Peguamcara
09-7126626

 

 

85 Responses to PT852,Binjai

  1. mizie says:

    boleh bagi tak pelan lantainya

    • Wan Danial says:

      Assalam tuan. boleh bg detail plan rumah serta kos anggaran kasar untuk rumah contoh spt ini. binaan atas tanah sendiri

  2. Muhamad Hafizhi B. Muhamadan says:

    Saya berminat dgn rumah Lot:PT852 ni.. boleh tak bg pelan lengkap utk rumah n? Tq..

  3. suhaila says:

    cantik rumah ni..boleh x sy dapatkan pelan tok design rumah ni?tq..

  4. suhaila says:

    cantik rumah ni..bole x sy dptkan pelan tok design rumah ni?tq………

  5. suhaila says:

    Bole x sy nk dptkan pelan tok design rumah ni..tq..

    • WebAdmin says:

      Wasalam,blh..nnti sy email

      • dahleeya says:

        Cantik rumah nie …
        Boleh mintak floor plan or drwing tak .. saya bercadang untuk membuat rumah begini di atas tapak tanah sendiri

      • adzleazhar says:

        Salam admin boleh saya dapatkan floor plan rumah ni? Berapa cost anggaran complete building if kita bina atas tanah sendiri. Bajet saya 150k untuk rumah atas tanah sendiri. Boleh tuan/puan suggest kan saya floorplan n rumah yg mana sesuai dgn cost saya ni.

  6. WAN NOR ALIZA BINTI WAN ABDUL RAHMAN says:

    as salam boleh x saya dptkan design rumah ini…

  7. farid says:

    BOLEH BAGI PLAN UNTUK RUMAH NI ? SAYA BERMINAT.. TQ

  8. Jefri Arshad says:

    Cantik pandangan depan rumah ni, lain dari yang lain. Boleh saya dapatkan pelan lantainya..

  9. rahim says:

    Assalam…sy sgt berminat dgn design rumah ni…boleh sy dptkn pelannya…TQ

  10. Jihan Musa says:

    Assalamualaikum
    . Cantik rumah ni boleh share pelan lantai nyer? Terima kasih banyak2

  11. Kay Saiful says:

    As salam…bolehkah sy dptkan pelan lantai n design umah ni…sgt berminat…

  12. mizan says:

    Assalamulaikum. boleh emelkan saya plan lantai dan design rumah ni. terima kasih

  13. mohd hanafi zainal says:

    salam boleh email kan saya plan rumah ni dan kos pembinaan. berminat nak buat. tanah di meru

  14. Rayhan says:

    This is a nice house..bleh saya dapatkan pelan lantai bgi rumah ini? Terima kasih

  15. ainurrahmah binti md zakaria says:

    Saya sgt berkinat dgn design ni.bolleh bg pelan lantai dan keseluruhan ni?. Terima kasih

    • WebAdmin says:

      ttk kerana berminat dgn plan syt kami. bg makluman encik, walau akitek kami ialah in house akitek, kami terikat perjanjian bahawa plan yg pihak syt keluarkan adalah hak akitek kami. kami blh uruskn jika en berminat. akitek kami caj rm1.50 /fs utk complete drawing termasuk site plan

  16. khairul says:

    boleh tak hantar plan lantai dan design rumah ni.rasa berminat.terima kasih

  17. Dd says:

    Boleh bagi design rumah…hehehe terima kasih

  18. fairuz says:

    as salam ..hi cantik rumah ni.boleh tak encik emailkan cara mcm mana nak dapatkan pelan rumah mcm ni?TQ

  19. ALIZAN BIN ABDUL AZIZ says:

    Salam,cantik sgt rumah ni boleh share pelan lantai rumah.

  20. Pak Ngah says:

    salam tuan punya website. boleh saya dapatkan pelan dan design rumah ni seperti yg diminta oleh mereka semua?

  21. ahmad tarmizi bin aziz says:

    Salam.. harga tu termasuk tanah @ harga rumah?

  22. ahmad tarmizi bin aziz says:

    Harga tu termasuk tanah @ harga rumah?

  23. hairul says:

    saya minat dengan rekabentuk rumah ni… bleh emailkan pd saya plan die… Tq.

  24. sue says:

    Salam..admin.bole x sy nk pelan lantai rumah ni..nmpk cntik sgt..trma kasih.

  25. sharifuddin says:

    Salam admin…
    Rumah ni menarik. boleh x saya dapatkan plan naya.tq admin

  26. fauzi says:

    salam admin…
    boleh dapat plan lantai….

  27. muslihah says:

    salam…

    boleh x saya juga nk minta lan lantai rmh ni..

    tq

  28. ct says:

    salam..klu utk kos rumah sahaja di atas tanah seluas suku ekar..berapa kos???

  29. Mohd Shahir Bin Shihabuddin says:

    Assalamualaikum Admin,

    Mohon jasa baik admin utk e-mail pelan lantai rumah ini.

  30. shahril says:

    Assalamualaikum Admin,

    Mohon utk e-mail dan kos pelan lantai rumah ini.

  31. fatimah says:

    Assalamualaikum admin..

    Mohon jasa baik pihak admin utk email pelan lantai rumah kpd saya..

  32. lyza says:

    as salam admin boleh emailkan pelan lantai utk rumah ni tak tq

  33. Abdullah Murshi says:

    mohon pelan lantai jugak
    please email me
    berminat dengan design rumah ni
    tq

  34. zurina says:

    salam admin,
    blh emailkan pelan lantai rumah ni x?
    terima kasih

  35. pazrul says:

    salam admin.. sy berminat dgn design rmh ni.. boleh email pelan lantai untuk rmh ini. sekian. tq

  36. Muhammad bakri says:

    Boleh bg plan x?

  37. Siti says:

    Salam.bleh tak emel plan lantai rumah ni..sgt berminat dgn designnya..cantik.tq in advanced admin

  38. Ina says:

    Salam..boleh emel pelan lantai rumah ni?

  39. Raj says:

    Tlg emailkan sya pelan lantai rumah ni….cantik dan nampak exclusive.
    tk.

  40. murni says:

    cantik lah design rumah tu.. blh emailkan pelan lantai rumah tu,… tq vvmuch..

  41. murni says:

    cantik rumah tu.. blh tlg emailkan plan lantai… tq

  42. Kamil says:

    Assalam admin.
    Boleh saya dapatkan pelan lantai dan design umah ni?
    Terima kasih

  43. mariana says:

    Tolong emailkan plan lantai rmh ni…..cantik sgt
    Rumah ni klu sy nak bt area kuala krai atas tanah sendiri
    harga brape sekaki….

  44. Assalam admin.
    Boleh saya dapatkan pelan lantai dan design umah ni?
    Terima kasih

  45. mohd says:

    Assalam admin.
    Boleh saya dapatkan pelan lantai dan design umah ni?
    Terima kasih

  46. AJAN says:

    salam, berminat untuk dapatkan pelan lantai rumah ini. terima kasih

  47. nuraini says:

    Assalamualaikum…q
    mohon admin email kat saya pelan lantai utk design rumah ni.rumah ni dibina diatas tanah satu lot atau 2 lot ?thumbs up.cantik

  48. mira says:

    salam admin..

    boleh tak emailkan kepada sy pelan lantai umah ni..cntik sangat..berkenan nk wat umah cam ni…terima kasih.

  49. hakeem says:

    Salam. Boleh email ke says pelan ni?

  50. mohd zakaria says:

    As salam tuan, boleh x sy dapatkn plan lantai & lain plan yg beekenaan.. sy berminat dgn design rumah ini. Kalo ada cas bayarn pun x pa. Leh terus email kat sy.

  51. Noor Hafizah Mat says:

    Assalamualaikum,

    Tuan,

    Bolehkah saya dapatkan plan lantai dan design rumah ni..
    saya berminat sebab design yang cantik dan menarik.

  52. mariani says:

    Salam..bleh sya dpatkn pelan lantai..tq

  53. azmin says:

    baiknya admin kongsi floor plan..

    Saya pun berminat juga ada tanah di pulau indah

    Mohon email kepada saya boleh?

    Semoga mendapat kebaikan dr peekongsian ini..

    Sebenarnya nk tgk gambar dalaman rumah ni…takde ye?

  54. faizal says:

    Salam saya boleh tak saya dapatkan pelan rumah ni…sgt cantik

  55. faizal says:

    Salam boleh tak saya dapatkan pelan rumah ni…sangat cantik

    • WebAdmin says:

      plan tanpa edit blh didapati dgn kadar rm 300, jika nk yg mengikut tanah rm 1.20/fs plan siap utk submit, plan complete tanpa aechitect endorsement rm 600.

  56. asnidaasmi says:

    en, sy berminat dgn design rumah tersebut..boleh sy dptkan pelan lantai..sy mempunyai tanah di jalan kebun klang Selangor..hrp sy dpt melihat ruangan susunatur rumah tersebut..

    terima kasih

  57. ssahidan bin Abdul Gahani says:

    Cantik rumah ni..boleh sy minta plan n design rumah ni….

    • WebAdmin says:

      blh kos plan akitek kami caj rm1/fs ut floor plan, pandangn sisi,depan dan belakang serta plan mechanikal iaitu piping dan elektrikal

  58. ssahidan bin Abdul Gahani says:

    Boleh minta plan rumah ke..

  59. mohd sholihim bin saaid says:

    Assalamualaikum.. Admint sya berminat ngn umah ni..leh email pelan lantai umh ni x..

  60. mohd sholihim bin saaid says:

    Assalamualaikum..saya berminat dengan rumah ni..boleh tak saya nk pelan lantai rumah ni..tq

  61. NURUL AKMAR says:

    Assalamualaikum.. boleh sy dapatkan pelan kasar rumah ini? ataupun tuan boleh suggestkan design rumah 4 bilik 2 bilik air bagi tanah berkeluasan 45×80?tq

  62. sitinajman says:

    Boleh dapatkan floor plan rumah ini? Terima kasih.

  63. farida says:

    Hi boleh tolong email detail ruang dalam rumah dan rekabentuk luaran? Saya berminat untuk membeli pelan tersebut. Terima kasih.

  64. yuza yussof says:

    Boleh emelkan sy pelan lantai rumah ni

  65. Fazillah Jaffar says:

    assalamualaikum admin.
    boleh x saya nak dapatkan plan rumah ni utk rumah saya sendiri

  66. nurzulaikah says:

    tlg emailkn sy pelan lantai umh nie..cntik sgt3

  67. admin says:

    maaf kami trlambat mmberi mklum blas, kami mnyediakn khidmat pnjualan pelan rm1.20 per kps.kalau brmnat pelan lntai shja rm200 dn complete set rm500(tdak trmasuk site plan dan cop dri arkitek), sekiranya brminat blh emailkn kmi atau tinggalkn contact anda. tq

  68. hasarus shahid bin hassan says:

    salam..

    saya berminat dengan bentuk rumah ini.
    saya minta detail ruangan dalaman rumah ini.
    TQ.

  69. Ridaauddin bon Ahmad says:

    Salam admin, saya sgt berminat pada reka bentuk rumah pt852 binjai.saya ingin mendapatkan pelan lengkap rumah tersebut. Harap tuan dapat membantu.
    Terima kasih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>